Toimitus kaikkialle maailmaan!

Tietosuojaseloste

Slurpin tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 24.5.2018.

Sinun yksityisyytesi on tärkeää meille Slurpilla. Tästä syystä olemme päivittäneet tietosuojaamme kuvaamaan miten keräämme tietoa sekä mitä tietoja käytämme, julkaisemme, siirrämme ja säilytämme. Tietojen kerääminen tapahtuu laillisin perustein yrityssuhteen ylläpitämiseksi sekä kommunikoidaksemme asiakkaillemme toimintatavoistamme ja palveluistamme. Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja voimassaolevien lakien, mukaan lukien erityisesti EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Osaan palveluistamme saattaa soveltua erillinen tietosuojaseloste. Mikäli erillistä tietosuojaselostetta sovelletaan tiettyyn palveluun, julkaisemme selosteen kyseisen palvelun yhteydessä.

Voimme päivittää tätä Tietosuojaselostetta, mikäli se on tietojen käsittelyn muutosten tai muun syyn vuoksi tarpeellista. Ajantasainen versio on Verkkosivuillamme. Emme tee merkittäviä muutoksia tähän Tietosuojaselosteeseen tai rajoita Käyttäjien tämän Tietosuojaselosteen mukaisia oikeuksia ilmoittamatta tällaisista muutoksista.

Tämä Tietosuojaseloste soveltuu ainoastaan henkilötietojen käsittelyyn, jossa Slurp toimii rekisterinpitäjänä.

Käytä hetki Slurpin tietosuojaselosteeseen tutustumiseen ja kerro meille, jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä.

Tämä Tietosuojaseloste ja Yleiset sopimusehdot muodostavat yhdessä asiakkaiden ja Slurpin välisen sopimuksen.

1. Slurpin yhteystiedot

Nimi: Oy Slurp Ab
Y-tunnus: 2636646-5
Postiosoite: Bulevardi 14 B 19, 00120 Helsinki
Sähköpostiosoite: info@slurp.coffee
www.slurp.coffee

Yhteyshenkilö: Rafael Linnankoski

2. Yleistä

Oy Slurp Ab (”Slurp” tai ”me”) käsittelee palveluidensa käyttäjien sekä verkkosivujensa slurp.coffee (”Verkkosivu”) vierailijoiden henkilötietoja.

Tässä Tietosuojaselosteessa ”Slurp Palveluilla” tarkoitetaan sekä palveluita että Verkkosivua. Tässä Tietosuojaselosteessa ”Käyttäjä” tai ”sinä” tarkoittavat meidän asiakkaita, potentiaalisten asiakkaita sekä Slurp Palveluiden käyttäjiä.

Oy Slurp Ab (Oy Slurp Ab, y-tunnus: 2636646-5, Bulevardi 14 B 19, 00120 Helsinki, jäljempänä “Slurp”), on tämän selosteen mukaan kerättyjen henkilötietojen rekisterinpitäjä ja käsittelijä. Slurp käsittelee Käyttäjän henkilökohtaisia tietoja Suomen henkilötietolain (523/1999) sekä EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Luomalla tilin tai tilaamalla tuotteita Slurpilta Käyttäjä antaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn alla olevien ehtojen mukaisesti. Käyttämällä Verkkosivua, toisin sanoen www.slurp.coffee, Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojaselosteen.

Tämä tietosuojaseloste ja Yleiset sopimusehdot muodostavat yhdessä asiakkaiden ja Slurpin välisen sopimuksen ehdot.

3. Käsiteltävät henkilötiedot ja tietolähteet

Keräämme kahdentyyppisiä tietoja Käyttäjistämme: Käyttäjätietoja sekä Analytiikkatietoja.

Käyttäjätiedot

Käyttäjätiedot ovat henkilötietoja, joita Slurp kerää suoraan sinulta. Voimme kerätä Käyttäjätietoja Käyttäjiltämme eri tavoin mukaan lukien, kun he rekisteröityvät käyttäjiksi Slurp Palveluissamme, tilaavat uutiskirjeemme tai täyttävät lomakkeen. Huomaathan, että keräämme myös tietoja koskien toimiasi ja maksuja, joita suoritat Slurp Palveluidemme kautta.

Käyttäjätiedot, jotka ovat välttämättömiä Slurp Palveluiden käyttämiseksi

Seuraavien henkilötietojen kerääminen ja käsitteleminen on tarpeellista, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan sekä noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme.

Rekisteröityessäsi Slurp Palveluihin ja luodessasi käyttäjätilin, tulee sinun toimittaa meille seuraavat tiedot: koko nimi puhelinnumero sähköpostiosoite maksuvälinetiedot, kuten maksuvälineesi numero ja maksuvälineesi voimassaolopäivämäärä (vaaditaan ruokatilausten tekemiseksi Slurp Palveluiden kautta)

Vapaavalintaisesti annettavat käyttäjätiedot

Käyttö- tai asiakaskokemuksesi voi olla parempi, jos toimitat meille seuraavia tietoja:

Käyttäjätilisi lisätiedot:

  • Kuva
  • Toimitusosoite
  • Sijaintidata (Jos olet suostunut sijaintitietosi käsittelyyn)
  • Muu tieto, jonka annat meille tiliäsi luodessa tai tilitietoja muuttaessasi

Muut tiedot

Me käsittelemme myös muuta tietoa, joita voit meille antaa kuten:

  • Tietoa, jota annat meille arvostellessasi palveluitamme
  • Markkinointisuostumukset ja -kiellot
  • Tiedot, jotka annat meille puhelimitse tai sähköpostitse tai chatin kautta.

Käyttäjätietojen lisäksi käsittelemme henkilötietoja, jotka kolmannet palvelun tarjoajat antavat sinusta. Jos yhdistät käyttäjätilisi tai kirjaudut käyttäjätililtäsi Facebookiin, Facebook jakaa kanssamme henkilötietojasi kuten profiilikuvasi, näytteen Facebook-ystävistäsi sekä Facebook-tunnuksesi.

Analytiikkatiedot

Vaikka emme tavallisesti käytä Analytiikkatietoja henkilöiden tunnistamiseen, joskus henkilöt saattavat olla tunnistettavissa niistä joko yksin taikka yhdistettäessä tai liitettyinä Käyttäjätietoihin. Näissä tapauksissa Analytiikkatiedot katsotaan henkilötiedoiksi soveltuvan lainsäädännön tarkoittamalla tavalla ja käsittelemme tietoja henkilötietoina.

Analytiikkatiedot, joita keräämme automaattisesti, kun vierailet tai käytät Slurp Palveluita:

Laitetiedot

Keräämme seuraavia tietoja teknisistä laitteista, joita käytät käyttäessäsi Slurp Palveluita:

  • Laite ja laitenumero, laitteen IMEI-numero
  • Maa
  • IP-osoite
  • käytetty selain ja selainversio
  • käyttöjärjestelmä
  • Internetpalveluntarjoaja
  • Laitteesi mainostunniste

Käyttötiedot

Keräämme tietoja Slurp Palveluiden käytöstäsi, kuten:

  • Aika, jonka olet käyttänyt Slurp Palveluissa
  • Käyttötietoa Slurp Palveluista
  • Tietoa Slurp Palveluiden kautta tekemistäsi tilauksista
  • URL-osoitteet verkkosivuista, joilla vierailit ennen kuin vierailit Slurp Palveluissa
  • Vierailujesi ajankohdat ja päivämäärät Slurp Palveluissa
  • Slurp Palvelun osiot, joilla vierailit
  • Slurp Palveluissamme etsimäsi tuotteet

Evästeet

Käytämme Analytiikkatiedon keräämiseen eri teknologioita, kun Käyttäjä vierailee Slurp Palveluissamme, mukaan lukien evästeitä ja web beacon -teknologiaa.

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internetsivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden Slurp Palveluiden käyttöä sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan Slurp Palveluitamme ja paremmin palvelemaan Käyttäjiämme. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Voit estää evästeiden käytön selaimessasi tai asettaa selaimesi varoittamaan, kun evästeitä yritetään asentaa. Esimerkiksi seuraavat linkit tarjoavat informaatiota evästeasetusten muuttamisesta suosituimmissa selaimissa:

Safari
Google Chrome
Internet Explorer
Mozilla Firefox

Huomaathan, että jotkin Slurp Palveluidemme osat eivät ehkä toimi oikein, mikäli evästeiden käyttö on estetty.

”Web Beacon” on teknologia, joka mahdollistaa verkkosivujen ja sähköpostien lukijoiden tunnistamisen esimerkiksi tunnistamalla mikäli sähköposti on luettu.

Verkkoanalytiikkapalvelut

Slurp Palvelumme käyttävät Google Analyticsia ja muita verkkoanalytiikkatyökaluja kootakseen Analytiikkatietoja ja raportteja vierailijoiden verkkosivustomme käytöstä, jotta voimme parantaa Slurp Palvelujamme. Saadaksesi lisätietoa Google Analyticsista, vieraile Google Analyticsin verkkosivustolla. Voit kieltäytyä Google Analyticsin suorittamasta tietojen keräämisestä lataamalla selaimeesi seuraavan lisäosan: Google Analytics opt-out add-on.

4. Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitukset ja peruste

Käyttötarkoitukset

Slurp käsittelee henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:

Tarjotaksemme Slurp Palveluitamme ja täyttääksemme sopimussuhteisiin perustuvat velvollisuutemme

(käsittelyn peruste: sopimuksen täytäntöönpano)

Slurp käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle Slurp Palveluita sinun ja Slurpin välillä solmitun sopimuksen mukaisesti.

Käytämme tietoja soveltuvin osin esimerkiksi maksutapahtumien ja palautusten käsittelemiseksi sekä tarjotaksemme kumppaneillemme (tuottaja- ja logistiikkakumppaneillemme) tarvittavat tiedot tilauksesi toimittamiselle. Mikäli otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseksi ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme

(käsittelyn oikeusperuste: lakisääteinen velvoite)

Slurp käsittelee tietoja hallinoidakseen ja täyttääkseen lakisääteiset velvoitteensa. Tämä käsittää tietojen käsittelemisen kirjanpitovelvollisuuksien noudattamiseksi ja tietojen tarjoamisen asianmukaisille viranomaisille, kuten veroviranomaisille.

Vaateiden käsittelemiseen ja oikeudellisiin menettelyihin

(käsittelyn oikeusperuste: oikeutettu etu)

Slurp voi käsitellä henkilötietoja oikeudellisten vaateiden, perinnän ja oikeudellisten menettelyiden yhteydessä. Voimme myös käsitellä tietoja petoksen ja palveluidemme väärinkäytön ehkäisemiseksi sekä tieto-, järjestelmä- ja verkkoturvallisuuden vuoksi.

Asiakasviestintään ja markkinointiin

(käsittelyn oikeusperuste: oikeutettu etu)

Slurp voi käsitellä henkilötietojasi ottaakseen yhteyttä sinuun Slurp Palveluihin liittyvissä asioissa ja ilmoittaessaan Slurp Palveluita koskevista muutoksista. Käytämme henkilötietojasi lisäksi markkinoidaksemme Slurp Palveluitamme sinulle.

Laadun parantamiseksi ja käyttötrendien analysoimiseksi

(käsittelyn oikeusperuste: oikeutettu etu)

Voimme käsitellä Slurp Palveluiden käyttöä koskevia tietojasi parantaaksemme Slurp Palveluidemme laatua esimerkiksi analysoimalla erilaisia Slurp Palveluiden käyttöön liittyviä trendejä. Saatamme myös käyttää henkilötietoja asiakastyytyväisyyskyselyihin varmistaaksemme, että Slurp Palvelumme vastaavat toiveitasi. Kun mahdollista, käytämme tähän tarkoitukseen vain sellaisia yhdistettyjä tietoja, joista henkilöitä ei voida tunnistaa.

Käsittelyn peruste

Slurp käsittelee henkilötietojasi hoitaakseen sopimussuhteisiin perustuvat velvollisuutensa sinua kohtaan sekä hoitaakseen lainmukaiset velvollisuutensa. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja oikeutetun etumme perusteella harjoittaaksemme, ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme sekä luodaksemme ja ylläpitääksemme asiakassuhteita. Kun käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella, vertaamme oikeutettuja etujamme sinun oikeuteesi yksityisyyteen ja tarjoamme sinulle esimerkiksi helpot keinot kieltäytyä markkinointiviestinnästämme ja käytämme pseudonymisoituja tietoja tai yhdistettyjä tietoja, joista sinua ei voida tunnistaa, aina kun se on mahdollista.

Joissain Slurp Palveluiden osissa saatetaan pyytää suostumustasi henkilötietojen käsittelylle. Näissä tapauksissa voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa.

5. Siirto Euroopan ulkopuolisiin valtioihin

Slurp säilyttää henkilötietojasi ensisijaisesti Euroopan talousalueella. Käyttämämme palveluntarjoajat toimivat kuitenkin useilla maantieteellisillä alueilla. Me ja palveluntarjoajamme voimme siirtää henkilötietoja valtioihin, tai saada niihin pääsyn Euroopan talousalueen tai asuinvaltiosi ulkopuolisissa valtioissa.

Suoritamme toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietojesi suojan taso on riittävä siellä, missä henkilötietojasi käsitellään. Järjestämme riittävän suojauksen henkilötietojen siirroille Euroopan talousalueen ulkopuolisiin valtioihin palvelutarjoajiemme kanssa solmimillamme Euroopan komission hyväksymiin mallisopimuslausekkeisiin perustuvilla sopimuksilla taikka muilla vastaavilla järjestelyillä, kuten Privacy Shield -järjestelyn avulla.

Lisätietoa henkilötietojen siirroista voit pyytää ottamalla meihin yhteyttä yllämainittuja yhteystietoja käyttäen.

6. Henkilötietojen vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi ainoastaan Slurpin organisaation sisällä ja ainoastaan siinä määrin kuin se on kohtuudella tarpeen tämän Tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin.

Emme jaa henkilötietoja Slurpin organisaation ulkopuolisille kolmansille osapuolille, ellei jokin seuraavista olosuhteista ole käsillä:

Jakaminen on tarpeen tämän Tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin sekä jakaminen valtuutetuille palveluntarjoajille

Niiltä osin kuin kolmansien osapuolten (kuten tilauksesi valmistavien ravintoloiden ja tilauksesi toimittavien lähettien) on tarpeen saada pääsy henkilötietoihin Slurp Palveluiden suorittamiseksi, tarjoamme tällaisille kolmansille osapuolille tietojasi käsiteltäväksi meidän lukuumme. Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietoja käsiteltäväksi meille palveluita tarjoaville valtuutetuille palveluntarjoajille (mukaan lukien tietojen säilytys-, kirjanpito-, myynti- ja markkinointipalveluita tarjoaville alihankkijoillemme) sekä maksupalveluita tarjoaville palveluntarjoajille maksujesi käsittelyä varten.

Kun kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Slurpin lukuun, Slurp on huolehtinut asianmukaisista sopimuksellisista ja organisatorisista toimenpiteistä varmistaakseen henkilötietojen käsittelyn tapahtuvan yksinomaan tässä Tietosuojaselosteessa mainittujen tarkoitusten toteuttamista varten sekä soveltuvien lakien, säännösten ja ohjeidemme mukaisesti, noudattaen asianmukaisia salassapitovelvollisuuksia ja turvatoimia.

Muistathan, että luovuttaessasi henkilötietojasi suoraan kolmannelle osapuolelle esimerkiksi Slurp Palvelussamme olevan linkin kautta, henkilötietojen käsittely perustuu tavallisesti kyseisen kolmannen osapuolen omiin tietosuojaselosteisiin ja käsittelyperiaatteisiin.

Oikeudellisista syistä

Voimme luovuttaa henkilötietoja Slurpin organisaation ulkopuolisille kolmansille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin ja niiden käyttäminen on kohtuudella tarpeen (i) minkä tahansa soveltuvan lain, sääntelyn, ja/tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; (ii) petoksen, rikoksen taikka tietoturvaongelman tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi ja tällaisen asian käsittelemiseksi; ja/tai (iii) Slurpin tai Käyttäjiemme etujen tai omaisuuden turvaamiseksi taikka turvallisuuden takaamiseksi tai yleisen edun turvaamiseksi lainsäädännön mukaisesti. Mikäli mahdollista, ilmoitamme sinulle tällaisesta siirrosta ja käsittelystä.

Muista oikeutetuista syistä

Mikäli Slurp on osapuolena sulautumisessa, liiketoimintakaupassa tai muussa yrityskaupassa, voimme luovuttaa henkilötietoja kyseisessä yrityskaupassa mukana olevalle kolmannelle osapuolelle. Varmistamme tällöin kuitenkin kaikkien henkilötietojen pysymisen luottamuksellisina. Tässä tapauksessa kerromme siirrosta niin pian kuin on kohtuullisesti katsoen mahdollista Käyttäjille, joiden henkilötietoja siirto koskee tai joiden henkilötietojen käsittelyyn soveltuu eri tietosuojaseloste.

Nimenomaisella suostumuksella

Voimme luovuttaa henkilötietoja Slurpin organisaation ulkopuolisille kolmansille osapuolille muista kuin edellä mainituista syistä silloin, kun meillä on siihen nimenomainen suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

7. Henkilötietojen säilytysaika

Noudatamme lakisääteisiä vaatimuksia tietojen säilytyksen suhteen.

Säilytämme Käyttäjän henkilötietoja tämänhetkisen lainsäädännön määrittelemissä rajoissa yllä mainittuja tarpeita varten. Tämän ajan jälkeen, poistamme tarpeettomat tiedot ja käsittelemme Käyttäjän nimeä, yhteystietoja sekä yksilöllisiä profiilia kuvaavia tietoja markkinointitarkoituksessa, jos meillä on asiakkaan eksplisiittinen suostumus siihen.

8. Sinun oikeutesi

Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä hallussamme oleviin ja sinua koskeviin henkilötietoihin. Tämä sisältää esimerkiksi oikeuden saada tieto siitä käsitelläänkö henkilökohtaisia tietojasi, mitä tietojasi käsitellään, sekä tietojen käsittelyn peruste. Sinulla on myös oikeus pyytää epätarkan tai väärän tiedon korjaamista.

Oikeus peruuttaa suostumus

Mikäli käsittely perustuu Käyttäjän antamaan suostumukseen, Käyttäjä voi peruuttaa antamansa suostumuksen milloin tahansa.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Sinulla on oikeus vaatia meitä korjaamaan tai täydentämään säilyttämämme virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot ottamalla meihin yhteytä. Voit korjata tai päivittää joitakin sinua koskevia henkilötietojasi Slurp Palveluiden käyttäjätilisi kautta.

Oikeus vaatia tiedon poistamista

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme esimerkiksi, jos tiedot eivät ole enää tarpeen suhteessa niiden keräystarkoitukseen, tietojen käsittelylle ei ole lain mukaista perustetta, tai henkilötietojen poistaminen on tarpeen, jotta voimme noudattaa laista johtuvia velvoitteita.

Oikeus vastustaa

Voit vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, mikäli tietoa käsitellään muihin tarkoituksiin kuin Slurp Palveluidemme tarjoamiseksi tai laista aiheutuvan velvollisuuden täyttämiseksi. Vastustaminen saattaa kuitenkin rajoittaa mahdollisuuksiasi käyttää Slurp Palveluitamme.

Oikeus rajoittaa tiedon käsittelyä

Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi, kun poisto-, korjaus- tai vastustuspyyntösi ovat käsiteltävänä ja/tai kun meillä ei ole oikeutettuja perusteita käsitellä tietojasi. Tämä saattaa kuitenkin rajoittaa mahdollisuuksiasi käyttää Slurp Palveluitamme.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi meiltä jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa sekä oikeus siirtää tiedot itsenäisesti kolmannelle osapuolelle.

Oikeuksien käyttäminen

Yllämainittuja oikeuksia voidaan käyttää lähettämällä ylläoleviin osoitteisiin kirje tai sähköposti, joka sisältää seuraavat tiedot: Käyttäjän koko nimi, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Voimme pyytää Käyttäjän henkilöllisyyden todistamisen kannalta tarpeellisten lisätietojen toimittamista. Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

9. Suoramarkkinointi

Käyttäjällä on oikeus kieltää meitä käyttämästä Käyttäjän henkilötietoja suoramarkkinointiin, markkinatutkimukseen ja suoramarkkinointitarkoituksessa tehtävään profilointiin olemalla meihin yhteydessä yllä osoitettujen yhteystietojen mukaisesti, taikka käyttämällä Slurp Palvelun toimintoja tai suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta.

10. Valituksen tekeminen

Mikäli Käyttäjä katsoo, että henkilötietojen käsittelytoimemme ovat soveltuvan tietosuojalainsäädännön vastaisia, voit tehdä asiasta valituksen paikalliselle valvontaviranomaiselle. Paikallisena valvontaviranomaisena toimii Suomessa tietosuojavaltuutettu www.tietosuoja.fi.

11. Tietoturvallisuus

Käytämme hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä sekä fyysisiä suojatoimenpiteitä keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Käyttämiämme toimenpiteitä ovat esimerkiksi tietojen salaus, pseudonymisointi, palomuurit, turvalliset tilat ja järjestelmät, jotka on suojattu rajoitetuin pääsyoikeuksin. Turvatoimemme on suunniteltu ylläpitämään asianmukainen taso tietojen luottamuksellisuuden, eheyden, käytettävyyden, vikasietoisuuden ja palautettavuuden varmistamiseksi. Testaamme säännöllisesti Slurp Palveluamme, järjestelmiämme ja muuta laitteistoa haavoittuvuuksien varalta.

Mikäli tietoturvatoimenpiteistä huolimatta tapahtuu tietoturvaloukkaus, jolla on todennäköisesti haitallisia vaikutuksia Käyttäjien yksityisyydelle, ilmoitamme loukkauksesta soveltuvan lainsäädännön edellyttämällä tavalla asiaankuuluville Käyttäjille ja muille vaikutusten alaisille osapuolille, sekä soveltuvan tietosuojalainsäädännön vaatiessa viranomaisille niin pian kuin mahdollista.